Skip to content Skip to footer

gardultau.com

MONTAJ GARD PREFABRICAT DIN BETON

Opțiuni de Montaj

Pentru montarea gardului prefabricat din beton, există două opțiuni principale de montaj: montajul pe postamente (cuzineți) și montajul pe soclu continuu (fundatie). Iată cum se realizează fiecare variantă:

Varianta 1: Montaj pe Postamente (Cuzineți)

montaj gard beton Romania

Montajul pe postamente este cea mai frecventă și simplă metodă de instalare a gardului prefabricat din beton. Postamentele (cuzineții) au dimensiunea standard de 40×40 cm și o adâncime de 80 cm. Acestea pot fi amplasate fie sub nivelul solului, fie pot depăși nivelul solului, asigurând nivelarea ulterioară cu pământ sau permitând scurgerea apei în cazul terenurilor înclinate.

Postamentele pot fi turnate sub nivelul solului, iar primul rând de panouri poate fi așezat parțial în ele, cu aproximativ 10 cm îngropați. Această metodă asigură o fixare solidă a gardului și poate fi adaptată la diverse condiții de teren.

Varianta 2: Montaj pe Soclu Continuu (Fundatie)

Gard beton pret metru liniar

Montajul pe soclu continuu implică amplasarea gardului pe un soclu de beton armat, cu dimensiuni standard de 20 cm lățime și 70 cm înălțime, din care aproximativ 30 cm sunt la suprafața solului. Costul montajului include materialele necesare, precum betonul, armătura și cofrajul, iar dimensiunile soclului pot fi ajustate în funcție de preferințele clientului.

Optional, soclul poate fi acoperit cu un panou de protecție și estetic, cum ar fi panoul Cover. De asemenea, soclul poate fi finisat ulterior prin tencuire sau placare cu plăci murale din beton, oferind un aspect îngrijit și atrăgător.

Indiferent de opțiunea aleasă, montajul gardului prefabricat din beton este un proces esențial pentru asigurarea stabilității și durabilității acestuia, iar echipa noastră vă poate oferi expertiză și suport pentru a obține rezultate de calitate și satisfacția deplină a clienților.

Asiguram montaj in toata tara

Echipa noastră este specializată în montarea gardurilor prefabricate din beton și oferim servicii de instalare în întreaga țară. Indiferent de locația dvs., suntem pregătiți să vă asigurăm un montaj profesional și de înaltă calitate, conform standardelor și cerințelor specifice.

Avem experiență în lucrul cu diverse tipuri de terenuri și condiții locale, iar echipa noastră de specialiști este bine echipată și pregătită să gestioneze proiecte de orice dimensiune și complexitate. Fie că este vorba despre un gard pentru o locuință rezidențială, un proiect comercial sau industrial, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și satisfacția unui lucru bine făcut.

Cu o rețea extinsă de parteneri și resurse, suntem capabili să acoperim toate regiunile țării și să vă oferim servicii de montaj în timp util și eficient. Nu există proiect prea mare sau prea mic pentru noi – fiecare instalație de gard primește aceeași atenție și devotament pentru a asigura rezultate de excepție.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a primi o ofertă personalizată pentru montajul gardului prefabricat din beton în locația dvs. Suntem aici să vă ajutăm să transformați viziunea dvs. în realitate, indiferent unde vă aflați în țară.

MONTAJ GARD PREFABRICAT DIN BETON și PORTI METALICE​ : București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Pitești, Brăila, Alba Iulia, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târnăveni, Călărași, Reșița, Alexandria, Deva, Luduș, Medgidia, Slobozia, Câmpina, Caracal, Hunedoara, Mizil, Turda, Mangalia, Reghin, Sighetu Marmației, Buftea, Carei, Săcele, Cugir, Pantelimon, Codlea, Gherla, Moreni, Oltenița, Vulcan, Brad, Ștefănești, Lugoj, Rădăuți. Zalău, 

Gard beton pret cu montaj

gard beton pret metru liniar

gard beton prefabricat pret

PRET GARD BETON

Gard Beton Prefabricat

STANDARD

Prețuri începând de la

160 LEI
/ml
Gardurile Standard sunt solide și practice, realizate din beton obișnuit în nuanțe de gri. Acestea oferă o soluție robustă și fiabilă, perfectă pentru proiecte care se axează pe funcționalitate și durabilitate, fără exigențele estetice ale gardurilor Premium.
h=2 m

PREMIUM

Prețuri începând de la

360 LEI
/ml
Fabricate cu praf de marmură importat din Grecia pentru o durabilitate și eleganță de excepție. Utilizăm ciment alb extradur 52,5 R, perfect adaptat pentru producția de prefabricate premium. Calitatea de prim rang, garantată pentru proiectele tale speciale.
h=2 m

Prețurile sunt împărțite în două categorii principale:

  1. Garduri standard: Acestea sunt gardurile cu design simplu și fără finisaje speciale. Prețul mediu pentru aceste garduri este de aproximativ 160 RON pe metru liniar, incluzând montajul.
  2. Garduri premium: Acestea sunt gardurile personalizate, cu designuri complexe și materiale de înaltă calitate. Prețul mediu pentru aceste garduri este de aproximativ 360 RON pe metru liniar, incluzând montajul.

Procesul de montaj al gardurilor prefabricate din beton

Montajul gardurilor prefabricate din beton implică mai mulți pași esențiali:

  1. Planificarea și măsurarea: Se măsoară perimetrul unde va fi instalat gardul și se planifică amplasarea stâlpilor de susținere și a panourilor prefabricate.
  2. Pregătirea terenului: Se nivelează și se compactează terenul pentru a asigura o bază solidă.
  3. Turnarea fundației: Se sapă șanțuri și se toarnă fundația de beton pentru a oferi suport stâlpilor. Este esențial ca fundația să fie dreaptă și bine compactată pentru a asigura stabilitatea gardului.
  4. Montarea stâlpilor: Stâlpii de beton prefabricați sunt fixați în fundație și se lasă să se întărească. Aceștia sunt elementele principale de susținere pentru panourile de beton.
  5. Instalarea panourilor prefabricate: Panourile de beton prefabricate sunt montate între stâlpi. Acestea sunt fixate prin îmbinări speciale pentru a asigura stabilitatea și durabilitatea gardului.
  6. Finisarea: Se aplică finisaje suplimentare, cum ar fi vopsea sau lac, pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul gardului.
× WhatsApp