Skip to content Skip to footer

gardultau.com

MONTAJ GARD PREFABRICAT DIN BETON

Opțiuni de Montaj

Pentru montarea gardului prefabricat din beton, există două opțiuni principale de montaj: montajul pe postamente (cuzineți) și montajul pe soclu continuu (fundatie). Iată cum se realizează fiecare variantă:

Varianta 1: Montaj pe Postamente (Cuzineți)

montaj gard beton Romania

Montajul pe postamente este cea mai frecventă și simplă metodă de instalare a gardului prefabricat din beton. Postamentele (cuzineții) au dimensiunea standard de 40×40 cm și o adâncime de 80 cm. Acestea pot fi amplasate fie sub nivelul solului, fie pot depăși nivelul solului, asigurând nivelarea ulterioară cu pământ sau permitând scurgerea apei în cazul terenurilor înclinate.

Postamentele pot fi turnate sub nivelul solului, iar primul rând de panouri poate fi așezat parțial în ele, cu aproximativ 10 cm îngropați. Această metodă asigură o fixare solidă a gardului și poate fi adaptată la diverse condiții de teren.

Varianta 2: Montaj pe Soclu Continuu (Fundatie)

Gard beton pret metru liniar

Montajul pe soclu continuu implică amplasarea gardului pe un soclu de beton armat, cu dimensiuni standard de 20 cm lățime și 70 cm înălțime, din care aproximativ 30 cm sunt la suprafața solului. Costul montajului include materialele necesare, precum betonul, armătura și cofrajul, iar dimensiunile soclului pot fi ajustate în funcție de preferințele clientului.

Optional, soclul poate fi acoperit cu un panou de protecție și estetic, cum ar fi panoul Cover. De asemenea, soclul poate fi finisat ulterior prin tencuire sau placare cu plăci murale din beton, oferind un aspect îngrijit și atrăgător.

Indiferent de opțiunea aleasă, montajul gardului prefabricat din beton este un proces esențial pentru asigurarea stabilității și durabilității acestuia, iar echipa noastră vă poate oferi expertiză și suport pentru a obține rezultate de calitate și satisfacția deplină a clienților.

Asiguram montaj in toata tara

Echipa noastră este specializată în montarea gardurilor prefabricate din beton și oferim servicii de instalare în întreaga țară. Indiferent de locația dvs., suntem pregătiți să vă asigurăm un montaj profesional și de înaltă calitate, conform standardelor și cerințelor specifice.

Avem experiență în lucrul cu diverse tipuri de terenuri și condiții locale, iar echipa noastră de specialiști este bine echipată și pregătită să gestioneze proiecte de orice dimensiune și complexitate. Fie că este vorba despre un gard pentru o locuință rezidențială, un proiect comercial sau industrial, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și satisfacția unui lucru bine făcut.

Cu o rețea extinsă de parteneri și resurse, suntem capabili să acoperim toate regiunile țării și să vă oferim servicii de montaj în timp util și eficient. Nu există proiect prea mare sau prea mic pentru noi – fiecare instalație de gard primește aceeași atenție și devotament pentru a asigura rezultate de excepție.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. și pentru a primi o ofertă personalizată pentru montajul gardului prefabricat din beton în locația dvs. Suntem aici să vă ajutăm să transformați viziunea dvs. în realitate, indiferent unde vă aflați în țară.

MONTAJ GARD PREFABRICAT DIN BETON și PORTI METALICE​ : București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Arad, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Pitești, Brăila, Alba Iulia, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târnăveni, Călărași, Reșița, Alexandria, Deva, Luduș, Medgidia, Slobozia, Câmpina, Caracal, Hunedoara, Mizil, Turda, Mangalia, Reghin, Sighetu Marmației, Buftea, Carei, Săcele, Cugir, Pantelimon, Codlea, Gherla, Moreni, Oltenița, Vulcan, Brad, Ștefănești, Lugoj, Rădăuți. Zalău, 

× WhatsApp